Om bilpleje

Vi har hos Speeding.dk valgt at forhandle to forskellige typer bilplejeprodukter: Autoglym og Sonax. Disse to mærker af bilpleje er begge anerkendt for deres gode kvalitet og har begge mange års erfaring i udvikling og produktion af bilplejemidler af yderst høj kvalitet.

Autoglym produkterne er et mærkevare produkt af høj kvalitet og anvendes til alle motoriserede køretøjer og kan bruges af både den professionelle bruger, racerkøreren og til familiebilen. Autoglym har tekniske godkendelser fra mange førende bilproducenter og tætte relationer med bilklubber. Virksomheden holder ligeledes en stærk offentlig profil og deltager i mange begivenheder i motorsportens verden.

Autoglym har hovedsæde i Letchworth, England og beskæftiger over 100 ansatte med produktdistribution til over 40 lande. Virksomheden Autoglym blev grundlagt i år 1965 af en engelsk motoringeniør, som udviklede et unikt system til renovering af ældre autolak. Idag er Autoglym et synonym for bilplejeprodukter af højeste kvalitet, i hele verden.

Godkendt af førende bilproducenter
Mere end 20 bilproducenter bruger Autoglym enten i produktionen eller klargøringen til præsentationer. Blandt mange kendte navne kan nævnes Jaguar Cars, Aston Martin, Mercedes-Benz og Volkswagen, som alle har givet Autoglym tekniske godkendelser og anerkendelse. Autoglym har opnået internationale godkendelser fra over 40 bilmærker, deriblandt mange førende bilproducenter og importører, som har valgt Autoglym produkter i produktionen, til udstillinger og messer og som tilbehør ved salg.

Kvalitet kommer først
Løbende investering i research og udvikling, sikrer at Autoglym produkterne matcher den hurtige udvikling af teknologi i bilindustrien. Et integreret system af forbruger serien og professionelle produkter, der er meget brugervenlige at arbejde med og giver de bedste resultater, også økonomisk, er produceret efter internationale kvalitets- og miljømæssige standarder ISO9001 og ISO14001.

Som tilføjelse, arbejder Autoglym i tæt samarbejde med autolakproducenter, distributionsnetværk for nye og brugte biler, klargøringsværksteder, flådeejere og detailbutikker, hvilket sikrer Autoglym den førende position i alle sektorer af industrien.

Sonax:
Sonax har igennem mere end 50 år skabt sig en solid position på området bilplejeprodukter. Med en markedsandel på ca. 48 % af bilplejeprodukter på hjemmemarkedet og med representationer i mere end 60 lande, er SONAX blevet et begreb også i international sammenhæng. Igennem målrettet og vedvarende forbedringer af sine produkter og en tilpasning til markedet har Sonax slået sig fast som et anerkendt bilplejeprodukt.